van:           Dennis François

Perwijs 23

4761 ZB Zevenbergen

+31 (0) 168 327997

d.francois@planet.nl

 

betreft:       Selectie interregio-wedstrijd van 10 juni 2006 te Vlaardingen

datum:        29 april 2006

 

Beste atleet,

 

Ook dit jaar gaan wij als ARWB (Atletiek Regio West-Brabant) weer meedoen aan de jeugdontmoeting (met een moeilijk woord: interregio-wedstrijd). We strijden dan tegen 4 andere regio’s. Dit zijn: Zeeland, Dordrecht, Rijnmond en Noord-Holland Midden.

 

Vanwege je prestaties tijdens deze regio12-kampioenschappen en/of de competitiewedstrijden, ben je geselecteerd om deel te nemen aan deze wedstrijd waarin we met z’n allen West Brabant (ARWB) vertegenwoordigen.

 

De wedstrijd is op zaterdag 10 juni in Vlaardingen bij atletiekvereniging av Fortuna. Ook dit jaar gaan we weer met de bus. Informatie over de opstapplaatsen en –tijden zal geplaatst worden op de speciale interregio-website.

 

Voor de wedstrijd krijgen jullie allemaal een speciaal T-shirt, zodat iedereen er hetzelfde uitziet als hij of zij gaat sprinten, springen of werpen.

 

Mocht je nou niet kunnen op 10 juni, dan wil ik dit graag snel horen (het liefst per e-mail). Ook als je wel kunt verwacht ik een berichtje. Via de interregio-site kan je je (laten) aanmelden. De interregio-site is te vinden via www.avgroenester.nl. Zoals ik al schreef zou ik zo snel mogelijk willen weten of je wel of niet meegaat (uiterlijk 1 juni 2006), zodat als je niet kan er nog een vervanger geregeld kan worden. Nog even iets over de kosten: mede door (flinke) subsidiering van de KNAU en de WBAC is de eigen bijdrage slechts € 2,50 per atleet. Dit bedrag zal via de vereniging betaald worden, je hoeft het dus niet op de dag zelf te betalen.

 

In de afgelopen vijf jaar hebben we de wedstrijd vier keer gewonnen. Hopelijk kunnen we dit jaar wederom de beker mee naar West-Brabant nemen!

 

Ik reken op je en wens je nu al veel succes.

 

Groetjes,

 

 

 

 

Dennis François