Producten en diensten

 

Feesten

Excyment kan voor particulieren, bedrijven en verenigingen allerlei soorten feest(avond)en organiseren. Te denken is bijvoorbeeld aan:

Onder organiseren kan het enkel zorgen voor de catering of muziek verstaan worden, maar ook de volledige organisatie, zoals het bespreken van een locatie, versturen van de uitnodigingen, het maken van een origineel programma, regelen van personeel, reclame maken voor het feest, fotoalbums, internetsites, etc.

 

Uitstapjes

Excyment kan diverse uitstapjes verzorgen voor uiteenlopende groepen (vrienden, collega’s of clubgenoten). De insteek van de excursies kan, afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever, uiteenlopen van sportief, recreatief tot relaxed. Enkele voorbeelden zijn:

  • een fiets(puzzel)tocht,

  • een excursie,

  • een kartarrangement,

  • laserschieten,

  • etc.

 

Evenementen

Excyment heeft een ruime ervaring met het organiseren van allerlei sportevenementen . Vooral atletiekwedstrijden behoren tot de specialiteit van Excyment. Afhankelijk van de wensen (en kosten) kan de invloed van Excyment zich beperken tot het geven van advies tot het volledig organiseren van het evenement.

Excyment heeft er in grote mate aan mee geholpen dat een speciale atletiekwedstrijd (Moerdijkse Ploegen Meerkamp) binnen twee jaar kon uitgroeien tot een landelijk bekende (en gewaardeerde) wedstrijd met deelname van nationale topatleten.

Andere soorten evenementen waarbij Excyment een grote rol van betekenis kan spelen zijn:

 

Software

Onder andere voor ondersteuning van evenementen heeft Excyment zich ook toegelegd op software-ontwikkeling. De software is windows gebaseerd en makkelijk in gebruik. Te denken is hierbij aan software voor:

 Vraag vrijblijvend een demo aan!

 

 

 

 

 

Verhuur

Bij Excyment kunnen ook verschillende artikelen gehuurd worden. Een kleine bloemlezing uit het mogelijke aanbod is: